Proost op het nieuwe jaar! Bedrukte champagneflutes

4 december 2019 - Leestijd 4 min.

Het eind van het jaar is alweer in zicht, en daarmee ook het begin van het nieuwe jaar. Het is een terugkerende traditie om het nieuwe jaar in te luiden met een heerlijk glaasje bubbels, geserveerd in een champagneflute. Met champagneglazen met opdruk maak je de komende jaarwisseling extra memorabel!

Champagneflutes met opdruk

Bij Riké Group kun je champagneflutes laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze. De meeste glazen kunnen worden bedrukt met maximaal vier kleuren, en kunnen al vanaf 24 of 36 stuks worden besteld. Zo zijn bedrukte champagneflutes voor iedereen bereikbaar – of je ze nu voor je eigen vrienden en familie of voor je werknemers en zakenrelaties wilt hebben.

 

Top 3 meest verkochte champagneflutes

Ben jij nog op zoek naar de perfecte champagneflute om te laten bedrukken? Hieronder geven we je een handig overzicht van onze top 3 meest verkochte champagneflutes.

 

1. Allegra 19 cl

De champagneflute Allegra 19 cl is een kwalitatief hoogwaardig glas voor een vriendelijke prijs en met een stoere uitstraling. Het glas is voorzien van een lange steel en het glas loopt naar boven licht toe, waardoor de inhoud lang zal blijven sprankelen.

 

2. Esprit 21 cl

Deze champagneflute Esprit 21 cl is een sierlijk uitgevoerd glas dat veelvuldig wordt verkocht. Het is dan ook een glas van uitstekende kwaliteit (vervaardigd door Royal Leerdam) met een prima prijsje.

 

3. Bouquet 17 cl

Ook de Bouquet champagneflute is erg populair en wordt dan ook veelvuldig afgenomen door horecagelegenheden in diverse segmenten. Dit glaasje heeft een robuuste voet en een iets kleinere kelk die zeer licht toeloopt naar de bovenkant.

 

Naast deze top 3 zijn er op onze website natuurlijk nog veel meer champagneglazen te vinden – en mocht je toch niet gevonden hebben wat je zocht, dan zijn er ook daarbuiten mogelijkheden om jouw gewenste glazen alsnog te leveren (ook met opdruk).

 

Kunststof champagneglazen: een duurzaam alternatief

Wist je al dat er naast reguliere glazen ook kunststof champagneglazen (of polycarbonaat champagneglazen) bestaan? Deze zijn gemaakt van stevig polycarbonaat, waardoor ze zeker niet zullen breken tijdens het proosten. Kunststof champagneflutes zijn herbruikbaar, recyclebaar en lief voor je portemonnee.

 

Ook deze kunststof champagneglazen kunnen uiteraard worden bedrukt met jouw logo of tekst naar keuze.

 

Proost!