Serviesgenerator online: stel je eigen servies samen!

17 februari 2020 - Leestijd 5 min.

Servies gebruiken als het ultieme visitekaartje: bij Riké kan het! Door een compleet servies te laten bedrukken met het logo van je (horeca-)onderneming laat je je klanten of gasten zien waar je bedrijf voor staat. Om dit nog gemakkelijker te maken, hebben we nu iets nieuws op onze website: de serviesgenerator. Hiermee kun je eenvoudig een compleet servies samenstellen, geheel volgens jouw wensen. Als dat niet handig is…

Populaire series

Op onze website vind je een zeer uitgebreid assortiment serviesgoed – van klassiek tot modern, wit of met een andere kleur, met alles van koffie- en theesets tot borden en kommen in diverse formaten. Met de serviesgenerator kun je snel en gemakkelijk een keuze maken uit de meest populaire en uitgebreide serviesseries uit onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan de moderne Kirsten serie, de vrolijke Bart serie, de sierlijke Dom serie of de klassieke Bola serie.

 

Zo werkt de serviesgenerator

Om het nog gemakkelijker te maken, geven we je hieronder een korte uitleg over hoe je de serviesgenerator op onze website kunt gebruiken.

 

Stap 1: klik op de button

Bij ieder product dat is opgenomen in de serviesgenerator staat een button met de tekst ‘Stel een servies samen met dit product’.

 

Stap 2: stel je servies samen

Als je op de button hebt geklikt, kun je op de vervolgpagina je eigen servies samenstellen. Je kunt het natuurlijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt!

 

Stap 3: upload je logo

Voordat je de bestelling plaatst, kun je alvast kijken hoe je logo op het servies terecht komt. Daarvoor kun je hier je logo uploaden tijdens de offerte aanvraag.

 

Stap 4: verzend je bestelling

Je eigen servies is klaar om te bestellen! Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een offerte op maat en een digitale drukproef, zodat je alvast kunt zien hoe jouw persoonlijke servies eruit zal komen te zien.

 

Service van Riké Group

Ben je ook al enthousiast over onze nieuwe serviesgenerator? Ga dan snel naar de website en probeer hem zelf uit! Mocht je vragen hebben over onze producten, de serviesgenerator of andere onderdelen van het bestelproces, dan staan onze experts altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Dat is waar Riké voor staat: uitstekend servies én uitstekende service!